Logo’s

Academie voor Medisch Specialisten
biedt disciplineoverstijgende cursussen voor medisch specialisten, overige leden van medische staven en aios. Zowel via open inschrijving als op verzoek van bijvoorbeeld ziekenhuizen, GGZ-instellingen, maatschappen of wetenschappelijke verenigingen.

Huisstijl

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica Is dé nieuwe congres- en vergaderlocatie In het hart van Nederland aan de rand van Utrecht in het kantorencentrum Papendorp. In Domus Medica zijn veel bedrijven en instellingen gevestigd die gelieerd zijn aan de medische en zorgsector. Voor het gebouw hebben wij de huisstijl en complete bewegwijzering gerealiseerd.

Huisstijl

Ceifer Belastingadviseurs ondersteunt en adviseert ondernemers werkzaam in het midden- en kleinbedrijf. Met name financieel advies voor de Medische praktijk.
Zie ook de website www.ceifer.nl

Huisstijl

NDA-Incasso
Werkt met en voor mensen, niet met Nummers. De medewerkers van NDA-Incasso zijn benaderbaar en Flexibel. Wij leveren maatwerk. Ons motto: De mens is de maat van alle dingen. NDA-Incasso is gefuseerd met Janssen & Janssen, Incasso en Gerechtsdeurwaarders.

Huisstijl

Benschop Consultancy
Organisatie-adviesbureau op het gebied van management en bedrijfsvoering.

Huisstijl

CongressMatters
is een congresbureau dat is gespecialiseerd in het organiseren van bijeenkomsten op maat.

Huisstijl

Tandzorg Apeldoorn

Huisstijl

CDHO Commissie Doelmatigheid Hoger Onderwijs adviseert de minister van OCW en de staatssecretaris van EZ gevraagd en ongevraagd over de doelmatigheid van het bekostigde hoger onderwijsaanbod.

Huisstijl

Kuipers, Food Processing Machinery
Voor de productie van noten, chips en halffabrikaten zoals pellet snacks.

Huisstijl

Installatie Techniek Louwer ITL bouwt nieuwe elektrische Installaties in de utiliteitsbouw en verzorgt service en onderhoud aan bestaande installaties. Inspecties, keuringen en advies over levensduur van installaties behoort tot het dienstenpakket.

Huisstijl

Marine Care Holland is een wereldwijde maritieme chemicaliën- leverancier in alle grote wereldhavens.

Huisstijl

MEG – Medical Export Group levert een breed scala aan geneesmiddelen, medische en laboratorium apparatuur en hoogwaardige medische producten aan organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van wereldwijde gezondheidszorg.

Huisstijl

Rick Scherpenzeel Tuinen is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen waarbij creativiteit en kwaliteit belangrijke waarden zijn.

Huisstijl

SOVAK, dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking.

Huisstijl

Scanton Parking+ ontwikkelt en produceert innovatieve parkeersystemen. Scanton draagt zorg voor professioneel projectmanagement en biedt ondersteuning en advies bij ontwerp en realisatie van parkeerprojecten.

Huisstijl

Selecta Tabac is een tabakspeciaalzaak in Winkelcentrum in de Bogaard in Rijswijk.

Huisstijl

Lineco is a Dutch international sales and contracting organization, specialized in the supply of capital equipment and goods in developing countries.

Huisstijl

SHL-Groep verleent ondersteunende diensten aan zorgprofessionals in de eerstelijnsgezondheidszorg, zoals huisartsen en verloskundigen.

Jubileumlogo

Wolting gebiedsconsult zet in op gebiedsontwikkeling Als een creatief proces tussen mensen om tot een optimaal projectresultaat te komen.

Huisstijl

vv UNIO sinds 1933 de voetbalvereniging van Oudewater. Derde klasse van de KNVB, maar met als doelstelling een stabiele tweedeklasser te worden.

Nieuwe huisstijl en vlag

Zwem- en recreatiebad De Kulk in Vlaardingen heeft vijf baden: een 25 meter wedstrijdbad, een instructiebad met beweegbare bodem, een recreatiebad en twee peuterbaden.

Logo